Majdeena Naffesa Hasyeema

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, October 12, 2012

[SekadarRenungan]..Kenapa Hati Menjadi Keras...?

video
Kenapa Hati Menjadi Keras...?
[U s t a z D o n]

Thursday, October 11, 2012

Bengkel Sehari Pemantapan Juruacara Majlis Konvokesyen UKM Ke-40

Salam...
kembali lg Majlis Konvokesyen UKM Ke-40...yg bakal brlangsung pada 20-23/10/2012 ni brtempat di DECTAR UKM, Bangi...

mcm biasa, aku dn team Juruacara Rasmi kembali brtemu dan mengasah bakat kembali selepas setahun Majlis Konvo UKM Ke-39 berlalu....aku sekadar ikan bilis je dlm tu...yg ada2 dlm tu ramai sifuu tu....yg dh biasa ngan pengacaraan majlis selama 30thn pengalaman pun ada...dasat kann...!

brkongsi pengalaman...(ini thn ke7 aku brsama team terbaikk ini...alhmdulillah...) itu la agenda dlm bengkel kali ni, disamping prbincangan postmortem drpd Majlis yg lepas....ape2 pun, Juruacara Rasmi Konvo ni...xder sape yg kenal pun, sbbnye kami ni byk brtugas dlm konti...LIVE hocccayy...!!!!...cuma suara je yg kedengarn...cari makannn...hihii...InsyaAllah...nnti aku cuba uplod rakaman sepanjang mjlis itu brlangsung nnti.....insyaAllah..

Jom ice-breaking......!!!! 
(renung2kan petikan gmbar yg disediakan....)





















 Barisan Suara Emas (ye ke....??)
[Juruacara Rasmi Majlis Konvokesyen UKM Ke-40]


[Bengkel Sehari Pemantapan Juruacara Majlis Konvokesyen UKM Ke-40]
[0 9 o k t o b e r 2 0 1 2]
[h o t e l e q u a t o r i a l b a n g i]

Majdeena NH pada usia 1yr3mth...

video
salam semua...
mmg dh lama tak update blog ni...
insyaAllah...akan aku pastikan blog ni di update citer2/storimori/pengajaran/pengalaman yg sedap di baca dn tatapan..

utk kali ni...aku masukkan vdeo my luvly doter...Majdeena NH pada usia 1thn3bln...bebaru ni...
she sooo bz......mulut potpetpotpet......ngan lesenkaki nye...maka ke hulu dn ke hilir abis dia jelajah...hihihii....

saksikan...terbaikkk....!!!!
tempat kejadian ni...di rumah atoknye, di jln kelang lama, kl....